AskelStudio siirtyi vuoden 2020 alussa Fysiokseen.

Nyt pääsen tekemään yhteistyötä myös muiden fysioterapian erikoisalojen rautaisten ammattilaisten kanssa, saman katon alta kun löytyy lujaa asiantuntemusta myös selkä-, niska-, olkapää- ja lantionpohjan fysioterapiasta. AskelStudion puhelinnumero toimii edelleen, soitot ohjautuvat Fysioksen keskitettyyn ajanvaraukseen. Sähköpostiosoitteet toimivat normaalisti ja luen niitä säännöllisesti.

 

Vastaanottopaikkani on Fysios Finlaysonilla

Finlaysoninkatu 2
33210 Tampere

(entinen Kunnon Klinikka, Finlaysonin tehtaanmyymälän vieressä)

 

Tervetuloa!


Ota yhteyttä!

Puhelin: 010 237 700

Ajanvaraus onnistuu myös netissä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/tampere-finlayson

 

 

 

AskelStudion toiminta lähtee asiakkaan tarpeista

Oletko ajatellut, mitä terveet jalat merkitsevät sinulle? Ne kuljettavat sinua paikasta toiseen: työhön ja työssä, kauppareissulle, vapaa-ajan harrastuksiin, ystävien luokse. Jalat vaikuttavat lähes kaikilla elämän osa-alueilla. Jalkojen ja muun alaraajan terveys on tärkeää ihmisen koko toimintakyvyn kannalta. Toisaalta muun kehon hyvinvointi vaikuttaa monesti alaraajojen toimintaan. Oletko huomannut, kuinka askel kulkee selän ollessa kipeä?

Hoidamme alaraajojen terveyttä ottamalla koko kehon kokonaisvaltaisesti huomioon. Perusteellisella tutkimuksella selvitämme tarpeesi ja suunnittelemme toteutettavan fysioterapian sekä tarvittaessa valmistettavat yksilölliset tukipohjalliset.

 

 

AskelStudio - Liike on taidetta, kehosi on sivellin!

 

Klinik banneri 980x120