Ajanvaraus netissä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/tampere-finlayson
Ajanvaraus puhelimitse: 010 237 700

  

HUOM!

FYSIOS FINLAYSON MUUTTAA UUSIIN TILOIHIN 25.1.2021

UUSI TOIMIPISTE ON SOKOKSELLA

-2 KERROKSESSA POSTIN VIERESSÄ

 

 

AskelStudion toiminta lähtee asiakkaan tarpeista

Oletko ajatellut, mitä terveet jalat merkitsevät sinulle? Ne kuljettavat sinua paikasta toiseen: työhön ja työssä, kauppareissulle, vapaa-ajan harrastuksiin, ystävien luokse. Jalat vaikuttavat lähes kaikilla elämän osa-alueilla. Jalkojen ja muun alaraajan terveys on tärkeää ihmisen koko toimintakyvyn kannalta. Toisaalta muun kehon hyvinvointi vaikuttaa monesti alaraajojen toimintaan. Oletko huomannut, kuinka askel kulkee selän ollessa kipeä?

Hoidan jalkojen terveyttä ottamalla koko kehon kokonaisvaltaisesti huomioon. Perusteellisella tutkimuksella selvitän tilanteesi ja ongelmien syyt. Tämän perusteella suunnitellaan yhdessä toteutettava fysioterapia. Fysioterapian ja kotona tai kuntosalilla tehtävien harjoitteiden tueksi voin tarvittaessa valmistaa myös yksilölliset tukipohjalliset tukemaan jalkojasi mahdollisimman hyvään ja kivuttomaan asentoon ja ohjaamaan askellusta rullaamaan mahdollisimman rennosti ja kivuttomasti.

 

AskelStudio siirtyi Fysiokseen vuoden 2020 alussa

Nyt olen vuoden verran saanut tehdä yhteistyötä myös muiden fysioterapian erikoisalojen rautaisten ammattilaisten kanssa, saman katon alta kun löytyy lujaa asiantuntemusta myös selkä-, niska-, olkapää- ja lantionpohjan fysioterapiasta. Tiimi kasvaa kohta, kun Finlaysonin ja Kauppa-aukion toimipisteet yhdistyvät ja muuttavat Sokokselle upouusiin tiloihin.

AskelStudion puhelinnumero toimii edelleen, soitot ohjautuvat Fysioksen keskitettyyn ajanvaraukseen. Sähköpostiosoitteet toimivat normaalisti.

 

Vastaanottopaikkani on Fysios Finlaysonilla

Finlaysoninkatu 2
33210 Tampere

(entinen Kunnon Klinikka, Finlaysonin tehtaanmyymälän vieressä)

 

Tervetuloa!


Ota yhteyttä!

Puhelin: 010 237 700

Ajanvaraus onnistuu myös netissä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/tampere-finlayson

 

 

 

 

   

AskelStudio - Liike on taidetta, kehosi on sivellin!