AskelStudiolla toteutettava fysioterapia sisältää tarpeittesi mukaisesti ohjattuja harjoitteita, erilaisia kudos- ja nivelkäsittelyitä, kuten faskiakäsittelyä ja nivelten mobilisointia, kinesioteippausta, teippaustuentoja ja tarvittaessa myös yksilölliset tukipohjalliset. Ohjaan myös sinua tarpeen mukaan erilaisten kylmä- ja lämpöhoitojen käyttämisessä ja kenkävalinnoissa.

Harjoitteet

Harjoitteiden tavoitteena on saada aikaan sellaisia muutoksia kehossasi, jotka edistävät toimintakykyä. Harjoitteiden avulla opit kiinnittämään huomiota kehosi liikkeisiin ja asentoihin. Harjoitteista muodostuu ohjelma, jonka avulla voit kehittää omaa toimintakykyäsi ja ylläpitää saavutettua tilaa.

Harjoitteiden tavoitteina on

  • vahvistaa heikkoja lihaksia
  • tasapainottaa eri lihasten välisiä voimasuhteita lihastasapainon parantamiseksi
  • parantaa liikkuvuutta
  • kehittää asento- ja liikekontrollia sekä tasapainoa
  • vapauttaa pinteeseen jääneitä hermoja
  • parantaa aineenvaihduntaa

Manuaaliset käsittelyt

Kudos- ja nivelkäsittelyillä edistetään aineenvaihduntaa ja palautumista esim. urheilusuorituksesta, rentoutetaan jäykkiä lihaksia, lisätään jäykistyneiden nivelien liikettä ja vapautetaan kiinnikkeitä, joita monesti syntyy lihaskalvoihin ylirasitetilojen ja erilaisten kudosvaurioiden seurauksena.

Käsittelyissä tavoitteena on vapauttaa tilaa kudosten välii, jotta eri kerrokset pääsevät liikkumaan vapaammin. Usein liikkeen vapauttaminen auttaa jo hyvinkin nopeasti kipuihin, kun kivun aiheuttamaa ylimääräistä jännitystä saadaan pienennettyä, liikkuminen helpottuu ja keho pääsee toimimaan paremmin. Fysioterapian tavoitteena siis on aktivoida keho toimimaan optimaalisesti, jolloin keho itse korjaa itseään.

Ota yhteyttä, niin selvitetään, millaiset harjoitteet tai käsittelyt olisivat sinulle parhaat!

Klikkaa tästä ja varaa aika!

Voit varata ajan myös soittamalla
Fysioksen ajanvarausnumeroon
010 237 700

 SAM7660