Onko työpaikallasi tai vaikka urheiluseurassasi kiinnostusta kuulla, miten jalan ja muun alaraajan terveyttä kannattaa huomioida? Entä millainen on hyvä kenkä missäkin käyttötarkoituksessa? Miten jalan ja muun alaraajan alueella esiintyviä oireita kannattaa hoitaa ja ennaltaehkäistä?

Käyn luennoimassa ja konsultoimassa jalan ja muun alaraajan sekä kengän toimintaan liittyen halutuista aiheista. Luennot räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Tietopaketista hyötyvät mm. kenkävalmistajat, urheilijat ja työpaikat, joilla työntekijöiden jalat ovat erityisen rasituksen kohteena. Tällaisia työolosuhteita on monesti esim. varastotyöntekijöillä, rakennustyöntekijöillä, vartijoilla, siivoojilla, kampaajilla, keittiötyöntekijöillä, opettajilla, hoitoalan työntekijöillä jne.

Voin myös tulla työpaikalle selvittämään, minkälaista kuormitustra työstä alaraajoille aiheutuu. Tämän arvion perusteella voitte työpaikalla suunnitella tarvittavia toimenpiteitä turhien riskien minimoimiseksi. Yleensä kyseessä ei ole suuria investointeja vaativia toimenpiteitä, vaan esim. tiedottamista oikeanlaisen kengän valinnasta ja työn kuormituksen järjestelemistä sopivasti vaihtelevaksi. Yleensä työn lomassa on myös mahdollista hoitaa jalkojen hyvinvointia ja ehkäistä ylikuormitusta yksinkertaisilla venyttely- tms liikkeillä, mitä voin henkilöstölle ohjata.

Jalkojen hyvinvoinnnista huoilehtimisella on varmasti positiivinen vaikutus henkilöstön sairauspoissaolojen lyhenemisen ja vähenemisen muodossa, mikä luonnollisesti vaikuttaa suoraan yrityksen talouteen.

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä, niin katsotaan millaisesta paketista Sinun organisaatiosi hyötyisi!

 Voit myös soittaa Fysioksen keskitettyyn ajanvarausnumeroon 010 237 700 ja jättää soittopyynnön.
Soitan viimeistään seuraavana päivänä Sinulle takaisin!