Oletteko kiinnostuneita kuulemaan, miten jalan ja muun alaraajan terveyttä kannattaa huomioida? Entä millainen on hyvä kenkä missäkin käyttötarkoituksessa? Miten jalan ja muun alaraajan alueella esiintyviä oireita kannattaa hoitaa ja ennaltaehkäistä?

Käymme luennoimassa ja konsultoimassa jalan ja muun alaraajan sekä kengän toimintaan liittyen halutuista aiheista. Luennot räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Tästä hyötyvät mm. kenkävalmistajat ja työpaikat, urheilijat, joilla työntekijöiden jalat ovat erityisen rasituksen kohteena. Tällaiset työolosuhteet ovat monesti esim. varastotyöntekijöillä, rakennusmiehillä, vartijoilla, siivoojilla, hoitoalan työntekijöillä, jne.

Voimme myös tulla työpaikalle tekemään kartoituksen työn alaraajoille aiheuttaman rasitteen suhteen. Tämän arvion perusteella voidaan suunnitella tarvittavat toimenpiteet turhien riskien minimoimiseksi. Nämä voivat olla esim. tiedottamista oikeanlaisen kengän valinnassa ja jalan hyvinvointia lisäävien harjoitteiden ym. toimenpiteiden ohjaamista. Tällä on positiivinen vaikutus henkilöstön sairaslomien lyhenemisen ja vähenemisen muodossa, mikä luonnollisesti vaikuttaa suoraan yrityksen taloudelliseen tulokseen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan millaisesta paketista sinun organisaatiosi hyötyisi!