Ensimmänen fysioterapiakäynti on aina tutkimus, joka sisältää haastattelun sekä alaraajojen rakenteiden ja toiminnan tutkimisen. Yleensä aikaa on myös jonkinlaisen harjoitteen ohjaamiseen jo ensimmäisellä kerralla ja jos heti havaitaan, että tarvitaan yksilölliset tukipohjalliset, näitä varten muotit voidaan myös tehdä jo tutkimuskäynnillä.

Tutkimuksen aluksi keskustelen kanssasi ja selvitän, mitkä ovat tarpeesi; onko sinulla kipuja, mitä on tavoitteena pienentää tai poistaa, haluatko kehittää alaraajan ja kehon hallintaa, vai haluatko saada tietoa jalkojesi terveydestä? Haastattelun jälkeen tutkin jalkojesi ja muun kehosi rakennetta ja toimintaa, tärkeänä osa-alueena on kävelyn analysointi. Tutkimuksen myötä saadaan selville, miten keho toimii, kuinka mahdolliset kivut vaikuttavat toimintaasi ja liikkumiseesi, mitkä tekijät mahdollisesti ylläpitävät tai aiheuttavat kipuja, ja miten voisit päästä oireista eroon ja ennalta ehkäistä niitä myöhemmin kehittymästä.

Haastattelu ja tutkimus ovat pohjana yhdessä kanssasi luotavalle tarpeidesi mukaan kohdennetulle fysioterapialle, joka voi sisältää erilaisia harjoitteita, nivelten ja pehmytkudosten manuaalista käsittelyä, teippauksia, ohjausta esimerkiksi jalkinevalintojen suhteen ja tarvittaessa yksilöllisesti sinun jalkojesi muotojen ja tuennan tarpeen mukaisesti suunnitellut ja valmistetut tukipohjalliset.

Ota yhteyttä, niin selvitetään, mitä Sinun jaloillesi kuuluu!

Varaa aika klikkaamalla tästä 
tai soita numeroon 010 237 700