AskelStudio tarjoaa 31.10.2019 asti:

Yksilöllisesti valmistetut tukipohjalliset ja jalkojen tutkimus.

Jalkojen tutkimus sisältää harjoitusohjeita ja kävelyanalyysin. Yksilöllisten tukipohjallisten lisäksi tähän tarjoukseen kuuluu myös tukipohjallisten sovituskäynti.

180 € (normaalisti 235 €)

Pelkkä jalkojen tutkimus ja kävelyanalyysi.

Tutkimuksessa selvitetään, tarvitsetko pohjallistuentaa, vai voidaanko oikeanlaisilla harjoitteilla päästä oireista eroon.

70 € (normaalisti 80 €)

AskelStudiolla käytetään korkealaatuisia suomalaisia Aalto-merkkisiä pohjallisaihioita. Yksilöllisesti valmistettavat pohjalliset muotoillaan juuri Sinun jalkojesi muotojen mukaan. Näin pohjalliset tukevat ja joustavat juuri oikeista kohdista. Pohjallisia voidaan myös jälkikäteen muokata kenkiin sopiviksi. Pohjalliset valmistetaan käsityönä AskelStudiolla.

Jalkojen tutkimus ja kävelyanalyysi antavat Sinulle hyvää tietoa jalkojesi kunnosta, onko jossain kireyksiä tai heikkouksia, miten jalan rakenteet askeltaessa ja muuten liikkuessa toimivat ja minkälaisilla harjoitteilla saat vahvistettua tärkeitä tukilihaksia tai lisättyä joustoa kiristäviin paikkoihin. Tutkimuksessa tarkastellaan koko kehon toimintaa, koska jalka ei toimi yksin, vaan osana kokonaisuutta. Lonkan virheliike voi aiheuttaa oireita jalkaterässä ja esimerkiksi isovarpaan jäykkyys voi aiheuttaa oireita vaikkapa polvessa tai lonkassa.